Ethenea - Independent Investors


Authentification


De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor
  • institutionele beleggers, beleggingsadviseurs en / of
  • particuliere beleggers met hoofdwoonplaats in BelgiŽ.
Bevestig met ťťn muisklik wat voor u van toepassing is:

U heeft alleen toegang tot deze pagina als u ons cookiebeleid en onze gebruiksvoorwaarden accepteert.
Header

Hauptmenue

Inhalt

ETHENEA Independent Investors S.A.

Wij zijn een beleggingsmaatschappij die onafhankelijk is van een bank, beheerd wordt door de eigenaar en verantwoordelijk is voor het beheer van fondsen.

Ons team heeft een gedegen expertise in de fondsensector. Ieder van ons speelt een actieve rol in het structureren van de toekomst van de aan ons toevertrouwde fondsen door middel van een flexibele en op maat gemaakte dienstenportefeuille.

Het team van portefeuillebeheer beheert een vermogen van 4,92 miljard euro (vermogen onder beheer per 29/03/2019). Wij beschikken over een team van bewezen beleggingsexperts met jarenlange ervaring in de financiŽle sector. Op basis van een onafhankelijke en teamgerichte aanpak worden investeringsbeslissingen altijd gezamenlijk genomen. Op basis van voortdurend geactualiseerde marktprognoses kunnen wij maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat rekening wordt gehouden met de economische cyclus, het monetaire en fiscale beleid, de groeidynamiek en het politieke klimaat.

We beschikken niet alleen over een aanzienlijke knowhow en diepgaande marktkennis, maar worden ook ondersteund door een stabiel netwerk van gerenommeerde experts uit de fondsenindustrie. Wij hebben een sterk partnerschap ontwikkeld met onze depothoudende bank DZ PRIVATBANK S.A., lid van de Vereniging van CoŲperatieve Banken, en KPMG Luxembourg S.ŗ r.l. treedt op als ons audit- en accountantskantoor.

Eigenaars

95% Haron Holding AG en 5% Arnoldo Valsangiacomo.